87 ilmek atın. Kenarlar 3/3 olarak 15 cm. 85 cm. düz yüz, sonra 15 cm. kenarlar 3/3 olarak örün. İlmekleri kapatın. Sarkan yünü içeri saklayın.
Etolü yüzü alta gelecek şekilde serin. Saten kurdeleyi bir etamin iğnesine takın. Örgünüzün uzun kenarı boyunca, üst kenarın 15 cm. içerisinden, aynı sıradaki ilmeklere eşit aralıklarla batırarak, doğru bir çizgi halinde kumaşa geçirin.
Kurdelayı, etolün iki yanından eşit miktarda taşacak şekilde, örgünün içinde ileri kaydırın. Her ucu tekrar kendi üstünde kıvırn ve kapamak için kenar ilmeğinden geçirip sonra da düğümleyin. Etolün tersine, hemen kurdelenin altına, her iki kenara kopçanın birer parçasını dikin.
Comments[ 0 ]
Yorum Gönder