Malzemeler: 3 su bardağı mısır unu- 3 su bardağı buğday unu- 1 yumurta- 1 kase yoğurt- 1 çay bardağı mısırözü yağı- 1 tatlı kaşığı karbonat- tuz- su.
İç harcı için: 300gr. hamsi- 2 pırasa.
Hazırlanışı: Yoğurt, mısırözü yağı, yumurtayı mısır ve buğday unu karbonat koyup karıştırın diğer malzemeleride koyup karıştırın yumuşacık olacak tahin gibi. Yağlanmış tepsiye hamurun yarısını yayın ve üzerine küçük küçük doğranmış pırasanın yapraklarını döşeyin hamsileri orta kemiği çıkmış olacak. Kalan hamurudu en üste düzgünce yayın ve ellerinizi hafif yağlayarak y
aydırın. Önceden ısıttığınız fırında 170. derecede pişirin.
Comments[ 0 ]
Yorum Gönder