7 Ekim Derya Baykal nefis Gerginleştirici parfe tarifi...
Malzemeler: 225 gr. labne peyniri- 1.5 bardak soğuk süt- 1 paket vanilyalı pudding- 1.5 bardak krem şanti- 16 adet bölünmüş kedi dili- 1.5 bardak orman meyveleri (ahududu- böğürtlen- çilek)
Hazırlanışı: Ferhan Şensoyun tarifi: labneyi biraz çırpın üzerine yavaş yavaş sütü ekleyin. Karıştırın diğer malzemeleri koyun pudding toz halinde olacak. Krem şanti önceden çırpılmış olacak hepsini karıştırıp iyice çırpın krema haline gelecek.
Katılaşan karışımı kedi dili ufalanmış altlı bardaklara biraz koyun ve meyvelerle süsleyin. dolaba koyun.
Comments[ 0 ]
Yorum Gönder