Malzemelr: 1 adet pastaban- 1 adet krem şanti- 1 adet krem o'le-250 gr şeker hamuru ( üstünü kaplamak için )-100 gr damla çikolata-1 paket süsleme şekeri ( üstüne şekil yapmak için )-kenarları süslemek için yenilebilir inci krem şanti.
Hazırlanışı: Krem ole tarifine göre beraber çırpın ve pastabanın alt katına sürün üstüne damla çikolatayı serpin ve diğer yarısını örtün üstüne kalan karışımı dökün ve her tarafını kaplayın dolapta 1 saat dinlendirin katılaşsın biraz sonra şeker hamurunu oklava yardımıyla nişastayla açın pastayı kaplayacak şekilde yuvarlak yapın dolaptaki pastayı çıkarıp üstüne güzelce serin çok gelen kısmını bıcakla kesin üstünü istediğiniz şekilde süsleye bilirsiniz afiyet olsun ..
NOT:üyemiz kızının doğumgünü için yapmış bu pastayı,belki sizlerde kendiniz yapmak istersiniz diye düşündüm.ayrıca ben pastanın ara katına antep fıstığı atmanızı ısrarla tavsiye ederim.
Comments[ 0 ]
Yorum Gönder