Oktay Usta nefis kaz ayağı yemeğin tarfini verdi...
Malzemeler: 1 kg. kaz ayağı- 1 soğan- 4 diş sarımsak- 5 çorba kaşığı bulgur- 1 kase domates sosu- tuz- zeytinyağı- su.
Üzeri için: Yoğurt.
Hazırlanışı: Kaz ayaklarını iri iri doğrayın. büyük pişirme kabına sırasıyla . Kaz ayağını, doğranmış soğanı, bulguru, sarısağı, zeytinyağını domates sosunu koyun. Suyuda ekleyip ıspanak pişirir gibi pişirin. Yoğurtla servis yapın.
Comments[ 1 ]
Merhabalar Ustacım.
Türkiye'de laz ayağı nasıl deüertlemdiriliyor diye araştırıken sizin yemek tarifinize ulaştım. Biz İznik'te kaz besiciiliği yapıyoruz. Henğz çol naşındayız ve kesim hiçolmadı. İlk fırsatta deneyecepim.
Sizinde kaz ve ördek ürünlerine ihtiuaç duyarsanız biz temin edebiliriz.
Afiyetli günler
Fatos Gprce Kara
0 532 462 08 04
0 224 768 10 77
fatosgorce@yahoo.cominks
Yorum Gönder